Over onze meubelmakerij

Onze Meubelmakerij is opgericht in 2007, sindsdien hebben wij vele mooie, creatieve en uitdagende projecten mogen maken. Ik ( Barry )heb in 2001 de opleiding Meubelmaker niveau 4 afgerond en daarna 5 jaar bij 2 bedrijven gewerkt. Eerst bij een kunstenaar en daarna bij een interieurbouwer. Hier heb ik alle facetten van het vak verder kunnen leren en daarna de droom om een eigen bedrijf te beginnen waargemaakt. Vanaf jaar 1 ( eigenlijk op de opleiding al ) heb ik mij erg gericht op het ontwerpen en het uitdenken van alle projecten, veruit de meeste klanten maken gebruik van onze ontwerpen of onze uitwerking van hun eigen idee. Natuurlijk zijn ontwerpers en architecten ook van harte welkom en hebben wij ook meerdere projecten in samenwerking mogen maken.

We zijn een klein bedrijf met 1 eigenaar en meerdere zzp’ers, allemaal enthousiaste hardwerkende creatieve mensen die met veel passie werken aan de verschillende projecten.

Alle machines zijn aanwezig en we kunnen net zo veel als de grotere bedrijven, daarbij is een groot verschil dat u met dezelfde persoon praat die het ook maakt en hierdoor heel dicht betrokken bent bij het project. Verder gaat niets de deur uit zonder uitvoerige controle op de kwaliteit.

Verder hebben wij het milieu hoog in het vaandel, we werken uitsluitend met verantwoorde materialen en houtsoorten. Voor een teak tafel of andere houtsoorten die uit de roofbouw komen kunt u bij ons niet terecht. Er zijn zoveel zeer mooie alternatieven! Wij werken het liefst met mooi massief hout en bijvoorbeeld bamboe, maar natuurlijk verwerken wij ook verschillende plaatmaterialen.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, bel of mail ons